Volg de Tour de France via Widgets en Gadgets

Wat is het?
Met de NOS Tour de France widget mis je geen moment meer van de Tour. Deze widget kan je namelijk zeer eenvoudig in je persoonlijke omgeving zoals Hyves, Facebook, iGoogle, Netvibes (en meer) plaatsen. Klik op de Beemway button of kijk naar de instructies hieronder. Dus ook als je op je werk, thuis of op school zit kan je alles volgen. Ook leuk voor je vrienden!

Hoe werkt het?

Wat zie ik?
In de widget zie je alle informatie over de huidige of aanstaande etappe. Als de kopgroep wordt teruggehaald door het peloton zie jij de voorsprong per seconde slinken. Als er een nieuwe gebeurtenis tijdens de etappe op de website wordt beschreven zie jij dat als eerste. Via het tabblad "e;Video"e; zie je een overzicht van het meest recente videomateriaal.

Tour Widget

Ook dit jaar kunt u de Tour weer volgen met de NOS Tour Widget. Helaas bieden wij dit jaar NIET de Widget voor de Apple computer aan. Ook bieden wij dit jaar NIET de Vista Gadget aan. Dat betekent dat Apple Widgets en Vista Gadgets die vorig jaar zijn geïnstalleerd ook niet meer werken.